Sewaktu Pembelian

Sila semak ketulenan produk dengan memastikan susu yang anda beli menggunakan QR kod yang baru sahaja. Sila elakkan beli QR kod yang lama kerana kami tidak lagi mengeluarkan QR kod lama atas faktor ciri-ciri keselamatan yang sangat rendah. QR kod baru dilengkapi dengan nombor PIN kod dan mempunyai tahap keselamatan yang lebih tinggi. Untuk pelanggan yang membeli di website ini, soal ketulenan tidak perlu dirisaukan.

Langkah 1

Imbas kod QR yang terdapat di atas kotak dengan menggunakan aplikasi pengimbas QR di telefon pintar anda.

ATAU

Sekiranya anda tidak mempunyai pengimbas QR, boleh juga dengan menaip qr.wildanniaga.my di Google atau klik sahaja pautan ini.

Langkah 2

Masukkan nombor siri kod QR anda (Bagi yang menggunakan aplikasi pengimbas kod QR, nombor siri ini akan dituliskan secara automatik untuk anda).

 

Kemudian masukkan nombor PIN Code yang boleh didapati di sebelah dalam kotak susu dan tekan butang “Check”

Langkah 3

Pastikan keluar keputusan “Genuine” dan selepas itu sila klik butang “Collect Your Point” untuk kumpul kod QR anda secara ONLINE.

Langkah 4

Anda akan dibawa ke page Member. Sila login masuk ke akaun anda atau daftar akaun baharu sekiranya mempunyai akaun.

Langkah 5

Selepas login, sila masukkan semula nombor siri kod QR dan PIN code pada ruangan “Collect Point Now” dan klik pada butang “Collect Points”.

Satu mesej ‘berjaya’ akan keluar apabila data yang anda masukkan adalah tepat.

Anda boleh semak senarai kod QR yang telah anda kumpulkan dengan pergi ke Menu Utama > Redeem > Collect Points. Kemudian klik pada tab “Points Collected”

Untuk tebus hadiah, sila pastikan kod QR yang anda kumpul telah mencukupi. Pergi ke Menu Utama > Redeem > View Redeem. Satu senarai produk/hadiah yang anda boleh redeem akan keluar. Sila klik butang “Redeem” untuk tebus hadiah tersebut.

Senarai Kod QR yang Perlu Anda Kumpulkan Untuk Tebus 1 Kotak PERCUMA:

1. TEBUS Wildan Original 500g – Perlu kumpul 22 kod QR dari produk Wildan Original 500g + Wildan Chocolate 500g ATAU 11 kod QR dari produk Wildan Original 1kg + Wildan Chocolate 1kg.

2. TEBUS Wildan Chocolate 500g – Perlu kumpul 22 kod QR dari produk Wildan Original 500g + Wildan Chocolate 500g ATAU 11 kod QR dari produk Wildan Original 1kg + Wildan Chocolate 1kg.

3. TEBUS Wildan Mama Premium – Perlu kumpul 22 kod QR dari produk Wildan Mama Premium

4. TEBUS Wildan ADEK 550g – Perlu kumpul 22 kod QR dari produk Wildan Adek (boleh campur pelbagai perisa)

Pertandingan Redeem & Menang Goldbar yang sedang berlangsung istimewa untuk pembeli Wildan Mama Premium. Jangan ketinggalan!

Beli Susu Kambing Wildan & Mula
Kumpulkan Kod QR Sekarang

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping