Jom Sertai Duit Raya Challenge 2022!

Duit Raya Challenge: Pre-order Susu Wildan Fresh

Tarikh: 27-29 April 2022
Tempat: Sistem Reseller Wildan

Hadiah: Wang Tunai Berjumlah RM1,500.00


Wildan berbesar hati untuk menjemput anda semua menyertai satu Challenge terbuka yang dikenali sebagai Duit Raaya Challenge sempena pembukaan Pre-order Susu Wildan Fresh, produk terbaru keluaran Wildan Susu Kambing yang merupaka Susu Kambing Segar UHT Pertama Di Malaysia dalam pouch!

Cara untuk sertai:

1. Daftar diri anda sebagai Fighter melalui form di bawah. Boleh daftar segera/sekarang sebelum challenge bermula esok. Sila semak email selepas isi form di bawah. Pendaftaran adalah PERCUMA!

2. Login ke akaun anda dan kemaskini butiran dalam akaun anda.

3. Sementara tunggu challenge bermula 27hb, ajak & daftar kawan anda sertai group anda. Lihat tutorial cara daftar fighter di bawah page ini. 

4. Apabila Challenge bermula pada 27 Apr 2022, lakukan belian pada harga reseller. Sila rujuk tutorial membuat belian di sini.

5. Remind fighter-fighter bawah anda untuk turut membuat belian melalui akaun masing-masing.

6. Sila rujuk tutorial di bawah untuk cara daftar fighter & pembelian produk.

 


Hadiah Duit Raya:

Level Fighter (Group Sales <RM1,620)
Hadiah: RM300 Tunai
Level Achiever (Group Sales > RM1,620)
Hadiah: RM500 Tunai + Komisyen
Level Warior  (Group Sales > RM4,536)
Hadiah: RM700 Tunai + Komisyen

 

Hadiah wang tunai Duit Raya akan diberikan kepada mereka yang berjaya mendapatkan Group Sales tertinggi bagi setiap Level. Jika Group Sales anda melebihi RM1,620, anda telah berjaya menaik taraf level anda daripada Fighter kepada Achiever.

 

Pada level Achiever, anda akan mula menerima komisyen daripada setiap pembelian yang group anda lakukan. Untuk mendapatkan Group Sales yang tinggi, anda digalakkan untuk menambah lebih ramai fighter ATAU anda boleh terus menjual Susu Wildan Fresh ini kepada para pelanggan anda secara pre-order. 

 

P/s: HQ Wildan akan sedaya upaya mencuba untuk membayar hadiah wng tunai ini pada 30 April 2022 supaya pemenang dapat menggunakan Duit Raya tersebut untuk perbelanjan Hari Raya Aidilfitri.

 

P/s/s: Pembelian ini adalah secara Pre-order. Stok akan mula dihantar kepada para pelanggan mulai selepas Hari Raya Aidilfitri dalam minggu ke-2 dan ke-3 insya Allah.

Sila semak email dalam tempoh 24 jam untuk mengetahui sama ada pendaftaran anda telah berjaya.

Tutorial Sistem Reseller

Cara Daftar Fighter Bawah Anda
Cara Buat Tempahan/Restok
Cara Lihat Network Bawah Anda
Ketahui Info Di Dashboard Sistem

Sebarang pertanyaan boleh klik pada butang di bawah:

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping